Image Alt

Despre

PLANIFICARE.

Creează un buget lunar și anual

CHELTUIELI

Principale și Alternative

ECONOMII

Monitorizare și gestionare

INVESTIȚII.

Evită greșelile principale și învață cum să ai succes

DE CE-ul meu

Deoarece am învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din anul 2009 la nivel personal și în business, am decis să-i ajut pe cât mai mulți oameni să evite greșelile scumpe și dureroase pe care eu le-am făcut.
Până la bacalaureat, copii noștri primesc peste 1200 – 1500 de ore de matematică dar 0 ore de educație financiară. N-am văzut încă nici un cuplu divorțat din cauza teoremei lui Pitagora sau români plecați la muncă în Italia sau Spania din cauza limitelor sau matricelor. N-am văzut afaceri falimentate și parteneri de business care se urăsc din cauza funcțiilor logaritmice…

Cum te pot ajuta?

Am creat un sistem de educație financiară care are 7 pași și te ajuta să pui ordine în finanțele tale personale. Am dezvoltat o serie de cursuri care să te ghideze și să te inspire în urmărirea celor 7 pași, pentru a atinge echilibrul tău financiar. Susțin aceste cursuri atât live cât și online mai ales pentru angajații din companii deoarece consider foarte importantă educarea comunității în care iți petreci majoritatea timpului. După ani de experiență și mii de cursanți consider că evoluția ta depinde și de evoluția mediului și a anturajului tău.
În completarea cursurilor am construit produse și instrumente practice care să te ajute zi de zi în organizarea și administrarea bugetului personal.
Sunt foarte pasionat de educația financiară a copiilor pentru care am dezvoltat cursul „Micul Dresor de Lei” susținut în școli și online. Tot pentru copii și adolescenți am realizat sistemul de plicuri „Money Map Junior” care să înlocuiască pușculița obișnuită și jocul de sarcini „Super Kid”.

Adrian Asoltanie

Antreprenor - trainer - speaker

Sunt Adrian, trainer, speaker si antreprenor de aproape 20 de ani si pana la 40 de ani am facut cam toate prostiile financiare. Am descoperit pe propria piele și pe propriul buzunar că, de fapt, există doar câteva metode de a produce și înmulți banii dar există nenumărate metode de a-i pierde.
Mi-am dat seama că lipsa de educație financiară este extrem de scumpă atât din punct de vedere financiar dar și emoțional și relațional.
Petrecem aproximativ 80% din timpul nostru treaz într-o relație cu banii: fie să-i producem, fie să-i cheltuim. Cu toate astea nimeni nu ne învață cum să gestionăm această resursa atât de importantă astfel încât noi să fim stăpânii banilor noștri și nu invers.

Adrian Asoltanie

Lecții simple din greșeli scumpe

Cursuri copii

Cursuri adulti

Shop

Educația e cea mai bună investiție.

Deoarece am învățat în cel mai dur mod lecțiile crizei din anul 2009 la nivel personal și în business, am decis să-i ajut pe cât mai mulți oameni să evite greșelile scumpe și dureroase pe care eu le-am făcut. Până la bacalaureat, copii noștri primesc peste 1200 – 1500 de ore de matematică dar 0 ore de educație financiară. N-am văzut încă nici un cuplu divorțat din cauza teoremei lui Pitagora sau români plecați la muncă în Italia sau Spania din cauza limitelor sau matricelor. N-am văzut afaceri falimentate și parteneri de business care se urăsc din cauza funcțiilor logaritmice...

Control Your Money!

Money & Life Masterclass

Bugetul banilor si al vietii.

Educatie financiara pentru copii.

Blog:

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com

    User registration

    Reset Password