|    |  MICUL DRESOR DE LEI

MICUL DRESOR DE LEI.

Micul Dresor de Lei

CURS LIVE ONLINE

8-10 ani – 08 Mai 2021, orele 10.00 – 12.00

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE

 

11 – 14 ani – 08 Mai 2021, orele 14.00 – 16.00

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE

Cred că educația e cea mai bună investiție. Ca părinți avem datoria să-i pregătim pe copiii noștri pentru viață. Să înțeleagă principiile și valorile pe care noi le-am înțeles prea târziu sau prea scump.

1200-1500 de ore de matematică. Cam atât primește un copil până în clasa a 12-a. Dar n-am auzit de nici un cuplu care a divorțat din cauza teoremei lui Pitagora. Nici de părinți plecați la muncă în străinătate din cauza tabelului lui Mendeleev. Și până la 45 de ani n-am cunoscut încă angajați stresați și nefericiți din cauza comentariului literar al baladei Miorița. Cauza principală pentru stress și despărțire în cuplu. Motivul principal pentru care business-urile se prăbușesc și partenerii de afaceri ajung să se urască. Obiectivul principal când alegem sau părăsim un loc de muncă în țară sau departe de cei dragi.

Ca adulți petrecem 80% din timpul nostru treaz într-o relație cu banii noștri: să-i producem, să-i cheltuim, să-i economisim, să-i investim… Folosim banii în fiecare zi. Ne aduc de-a lungul vieții multe bucurii sau drame copleșitoare. Pot schimba destinul nostu și ale celor dragi. Nimeni nu ne învață cum să-i folosim cu adevărat. Ce sunt și cum se gestionează astfel încât tu să fii stăpânul lor și nu invers?

Cursul de 2 ore își propune să ofere copiilor elementele de bază ale educației financiare adaptate nivelului lor de înțelegere. Copiii vor afla într-un mod dinamic și interactiv:

 • cum au apărut și evoluat banii
 • CE SUNT, DE FAPT?
 • Cei 3 piloni care dau valoare banilor
 • cum se produc banii, inclusiv de către copii
 • sistemul Micul Dresor de Lei
 • lecții despre muncă, răbdare, creativitate
 • greșeli în gestionarea banilor
 • cum se cheltuiesc banii: nevoi vs. dorințe
 • de ce e importantă economisirea
 • importanța generozității și a recunoștintei

 

O FUNDAȚIE SOLIDĂ PENTRU VIAȚĂ!

În fiecare an întâlnesc sute de copii la cursurile pe care le susțin în școli în Săptămâna Școala Altfel. Ai șansa să-ți înveți copilul acele lucruri pe care ai fi dorit să le afli mai devreme. De câte ori ti s-a întâmplat să spui: „Dacă aș fi știut asta mai devreme…!!!” Copilul tău are în față toată viața și cele mai importante decizii pentru viitorul lui. Multe dintre acestea vor implica gestionarea banilor. De la obiceiurile mărunte de zi cu zi până la deciziile majore precum achiziția unei locuințe sau lansarea unui business. O fundație corectă îi oferă siguranța și încrederea de a face alegeri înțelepte.

Obiceiurile și valorile financiare se fixează foarte devreme în copilărie pe baza lucrurilor pe care le aude, le vede și, mai ales, le face copilul tău. Asigură-te că plantezi semințele bune și îngrijești principiile sănătoase care să-i susțină echilibrul pentru tot restul vieții. Copiii sunt foarte interesați de bani, cum se fac, cum se cheltuie. Depinde de tine dacă va afla lucrurile sănătoase și valoroase de la cineva priceput și pasionat sau dacă va deprinde cine știe ce idei ciudate de la prieteni, colegi sau vecinii de la bloc. Mai târziu va fi prea târziu și prea greu să mai smulgi buruienile plantate de alții. Educația financiară corectă în copilarie este esențială pentru tot restul vieții. Face diferența dintre un destin împovărat de alegeri greșite și un viitor echilibrat, responsabil și generos.

UN CADOU SPECIAL!

Acest curs poate fi, de asemenea, un cadou care schimbă vieți. Gândește-te cum ai putea influența în bine destinul cuiva drag: copiii sau nepoții tăi, frați sau surori, fini sau verișori, alți prieteni dragi. Astfel vor descoperi principii valoroase și informații utile pentru tot restul vieții.

Poți, așadar, achiziționa acest curs pentru altcineva care va primi CADOU un voucher de participare din partea ta. Alege din opțiunile oferite pe cea care ți se potriveste cel mai bine.

 

Cursul este interactiv, copiii vor putea pune întrebări live și vor primi caietul de curs în format tipărit.

Cursul se ține live online pe ZOOM. Numărul de participanți este limitat.

 

8-10 ani – 08 Mai 2021, orele 10.00 – 12.00

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE

 

11 – 14 ani – 08 Mai 2021, orele 14.00 – 16.00

CLICK AICI PENTRU INSCRIERE

LOCURI LIMITATE!

Toate cursurile și produsele Adrian Asoltanie beneficiază de o garanție de satisfacție 100%. Daca sunteți nemultumiți de calitatea cursurilor sau produselor puteți solicita returnarea banilor în termen de 15 zile de la achiziționarea produsului sau de la participarea la curs.

CE CRED PARTICIPANȚII:

mulțumesc pentru atelierul susținut care a avut un impact puternic asupra copiilor. Astăzi au venit și mi-au spus că deja și-au împărțit banii în plicuri așa cum i-ați învățat. Chiar purtau discuții serioase între ei cum să găsească soluții să câștige bani. Dacă nu eram în pandemie nu mai scăpam până nu organizam un târg 🙂 Consider că aveți o misiune foarte importantă și că educația financiară trebuie să se facă cât mai devreme la copii.

Cu stimă,

Ionela Sterpu,

învățător, clasa 3-a, Școala 49, București”

 

,,Micul dresor de lei” este un curs interactiv , inovativ, amuzant prin care elevii din clasele primare conștientizează care este valoarea banului. Domnul Adrian Asoltanie este un creator în educație. Mottoul după care se ghidează este ,,Educația e cea mai bună investiție” B. Franklin. Elevii au învățat prin cadrul jocului cât este de important când și cum să economisești, cum poți face mici investiții , cum poți să îi ajuți pe cei  nevoiași, dar cel mai important să prețuim persoanele dragi.”

Baboș Ioana Aurelia

Profesor pentru învățământul primar, clasa 3-a

 

Si ganduri de la copiii de liceu:

 

„Vă scriu în legătură cu activitatea de educaţie financiară pe care aţi ţinut-o în clasa a 10A săptămâna trecută.

Sunteţi un profesionist şi cred că aţi reuşit să vă faceţi mesajul bine primit. Fiecare dintre participanţi a simţit că este implicat în mod direct. Şi eu mi-aş fi dorit un astfel de workshop când eram în şcoală, dar sunt foarte bucuroasă că acum am o noţiune pe care s-o ataşez unor sentimente instinctive pe care le-am avut întotdeauna în legătură cu împrumuturile şi ratele.

Le-am întrebat pe fete chiar după workshop, cum a fost, aşa că vă traduc din ce mi-au scris pe grup.

Orsi: „Mi-a plăcut enorm de mult, chiar am scris notiţe pe două foi A4! Am învăţat foarte multe şi chiar le voi spune cunoştinţelor mele. Voi fi mult mai atentă la anumite lucruri. Sunt foarte bucuroasă că am luat parte la acest curs… când mă gândesc că n-aş fi venit, ce multe aş fi ratat!”

Hanna: „A fost o experienţă care a meritat din plin. Mulţumim!”

Kinga: „A fost supeeer! Am învăţat foarte multe azi şi aş dori să mă perfecţionez în acest domeniu.”

Sári: „Mulţumim mult!”

Andrea: „Mulţumim! Am învăţat foarte multe şi cred că a fost haios!”

Kriszta: „Sunt de acord: a meritat din plin şi a fost o experienţă foarte bună. Mi-a trecut prin minte că aceste două ore au meritat mai mult decât toate orele de „educaţie antreprenorială” din clasa a 10-a, dacă întradevăr cele două sunt în acelaşi domeniu!”

Anó: „A fost foarte util. Mulţumim.”

Ágota: „Sunt de acord! Mie mi-a plăcut foarte mult şi mi s-a părut foarte util. Abia aştept să aflu mai multe în acest domeniu.”

Aliz: a reacţionat la cele spuse cu thumbs up sau smiley face (aşa e generaţia aceasta).

S-o ţineţi tot aşa şi toate cele bune!”

Izabella D, profesor, Liceul Apaczai Csere Janos, Cluj Napoca

 

      

 

  

 

 

Poti aduce în compania ta acest curs sau oricare din seminariile și materialele de educație financiară realizate de Adrian. Te invităm să ne dai un email la adrian@asoltanie.com sau telefon 0722398137. Colegii îți vor mulțumi. Pentru detalii suplimentare sau programări: adrian@asoltanie.com sau 0722.398.137.

Data:
a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com

  User registration

  Reset Password