|    |  MONEY & LIFE MASTERCLASS 2021 LIVE

MONEY & LIFE MASTERCLASS 2021 LIVE.

 • 3 sesiuni x 3.5 ore – peste 10 ore de curs LIVE
 • caietul de curs in format digital
 • alte materiale de curs in format digital
690 RON  490 RON
 • 3 module x 3.5 ore, peste 10 ore de curs LIVE
 • 1 x caietul de curs in format TIPARIT
 • alte materiale de curs in format digital
 • 1 x cartea Draga, unde-s banii? cu dedicatie personalizata si autograf.
 • 1 x Money Map – sistemul de 10 plicuri pentru cupluri
 • 1 x Family File – sistemul de organizare a documentelor importante
990 RON 690 RON
 • 3 module x 3,5 ore – peste 10 ore de curs LIVE
 • 1 x caietul de curs in format TIPARIT
 • alte materiale de curs in format digital
 • 1 x cartea Draga, unde-s banii? cu dedicatie personala si autograf
 • 1 x Money Map Exclusive – Mapa de piele naturala cu sistemul de 10 plicuri
 • 1 x Family File – sistemul de organizare a documentelor familiei
 • 1 ora de consultață privata cu Adrian Asoltanie
1290 RON  990 RON

Înscrie-te acum!

COD DISCOUNT -30%: „LANSARE30”

Toate cursurile și produsele Adrian Asoltanie beneficiază de o garanție de satisfacție 100%. Daca sunteți nemultumiți de calitatea cursurilor sau produselor puteți solicita returnarea banilor.

 

CE CRED PARTICIPANTII:

„Te-am descoperit pe Facebook, tinand seara de seara cursuri, discutii pe subiectul care a devenit de foarte mare interes pentru mine. Tie iti datorez multe schimbari in ceea ce priveste comportamentul meu cu banii. Cursul Money & Life Masterclass a fost pentru mine o lectie foarte buna de auto cunoastere si disciplina, dar si de intelegere a notiunilor de baza in educatia financiara. Ce reusesti tu sa faci este sa te adaptezi foarte bine audientei . Reusesti sa explici intr-o maniera simpla, amuzanta, cu exemple din viata reala, ca sa inteleaga tot omul. Si cel cu educatie in zona de finance, si cel cu educatie in alte arii total diferite de financiar. Pot spune cu tarie ca intregul training a fost antrenant, fara zone de plictiseala, iar exemplele din viata reala dau valoare intregii interactiuni cu noi. E o reala placere sa te ascult si a invat de la tine.

Iar faptul ca seara de seara iti aloci timp din timpul tau si al familiei tale ca sa ne educi , spune multe despre ce fel de om esti. 

Iti multumesc pentru tot”

Diana Mindrucencu

 

„Primul lucru care merita mentionat este, carticica Masterclass, care te ajuta sa revezi informatiile, sa te obisnuiesti cu ele si in final sa incepi sa actionezi in consecinta.

Pentru mine Masterclass-ul a avut si are un efect pozitiv bun in sensul, cat am fost si cat sunt capabil sa absorb informatiile oferite. Toti participantii am primit aceasi informatie insa, fiecare dintre noi va aprecia informatia in felul sau propriu si nu dupa valoarea care ne-a fost data. Mentionez in mod special acest fapt, fiindca ignoranta, aroganta si mandria, iti pot fura acest ajutor…..😊 Un alt lucru foarte bun care mi-a iesit in evidenta din acest material, este personalitatea financiara. Stiam despre mine ca sunt o – mana sparta- insa cursul m-a educat ca se poate si altfel!!

De asemenea, am gasit un indrumar de buna calitate in cei 7 pasi spre libertatea financiara…..sa nu mai vorbesc de intrebarea: ce reprezinta pt tine libertatea financiara?….la care sincer, dupa aproape 2 luni de zile de la curs, incep sa am o oarecare viziune si intelegere…… poate va intrebati daca am completat atunci randurile goale din carticica, iar raspunsul este afirmativ, doar ca raspunsul era vag, visator si superficial.

Roata vietii fiind un alt indicator care, iti arata domeniile unde mai ai de lucru, APN si Bugetul care iti ofera clar si fara dubii unde te afli si ce actiuni necesita sa intreprinzi…. Neprevazutele, exceptionale….nici nu mi-am seama de cati bani se duc pe aici si pe acolo.. Achizitii imobiliare cu evaluarea proprietatii este la superlativ, ….pe scurt ca sa finalizez,

Masterclass-ul este excelent si il pot recomanda cu drag si cu incredere.

Cu consideratie,”

Kazimir Vasile

 

„Pentru mine a fost un început minunat pentru o viata smart, mai ales ca în aceasta perioada am decis sa renunțăm la businessul pe care nu-l mai făceam cu placere și care ne ocupa mai mult de 80 %, din viata. Este o baza bună pentru un nou început, investiții smart, ordonare și organizare cheltuieli, o buna administrare a banilor și independenta financiara pentru fetele noastre, care au vârstă potrivita pentru a invata despre toate (poate un pic cam târziu, dar totuși e bine sa înceapă) 

Dana S.”

 

„Vreau sa iti multumesc pentru acest minunat curs!

A fost foarte interactiv, cu exemple pentru fiecare situatie/caz/idee. Ai fost foarte activ, sincer, focusat pe materialul livrat, chiar daca cursul a durat 5 ore in loc de 3. Materialul este foarte bine structurat si gandit. Sfaturile si recomandarile tale ne-au schimbat finantele in familie, implicit ne-au usurat viata.

Facem lunar bugetul banilor si al vietii si avem vise mari datorita perspectivei mai clare pe care ne-o ofera acest buget. Suntem mai increzatori in viitor as putea spune, chiar daca suntem in plina pandemie. Intelegem ca e in puterile noastre sa ajungem la independenta si libertate financiara, sa ne folosim banii mai intelept.

Ma bucur foarte mult ca te-am cunoscut la un ultim curs in sala tinut la Oracle in 2019, a fost extraordinar. Spor in tot ce faci si iti sunt recunoscatoare pentru toate informatiile pe care le impartasesti cu comunitatea tea! La tine chiar se vede: Sharing is Caring!

Olesea T.”

 

„Te-am descoperit pe facebook, tinand seara de seara cursuri, discutii pe subiectul care a devenit de foarte mare interes pentru mine. Tie iti datorez multe schimbari in ceea ce priveste comportamentul meu cu banii. Cursul a fost pentru mine o lectie foarte buna de auto cunoastere si disciplina, dar si de intelegere a notiunilor de baza in educatia financiara. Ce reusesti tu sa faci este sa te adaptezi foarte bine audientei . Reusesti sa explici intr-o maniera simpla, amuzanta, cu exemple din viata reala, ca sa inteleaga tot omul. Si cel cu educatie in zona de finance, si cel cu educatie in alte arii total diferite de financiar. Pot spune cu tarie ca intregul training a fost antrenant, fara zone de plictiseala, iar exemplele din viata reala dau valoare intregii interactiuni cu noi. E o reala placere sa te ascult si a invat de la tine.”

Diana M.

 

„Foarte eficient cursul. Recomand cu drag celor care vor sa învețe sa stăpânească banii, si nu invers.”

Melania C.

 

„Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Modul si claritatea cu care este explicat cursul (mai ales ca este si foarte atractiv) incat chiar si sotia a fost interesata, desi ea nu s-a implicat niciodata in finante.
Sincer, marturisesc ca acest curs mi-a salvat viata!
Nu.mi dau inca seama cum de am reusit sa economisesc 15% dupa ce am facut bugetul pe tot anul si am notat toate cheltuielile posibile pe an, chiar si donatia lunara, sa ma descurc excelent de la o luna la alta fara sa simnt cei 15% pe care-i economisesc. Precizez ca noi nu am economisit niciodata.
Da! Acum avem planuri mari in familie un obiectiv comun pe termen lung si cel mai important am reusit sa vedem, intelegem destinatia noastra.
Iti multumesc din suflet Adrian!”

Anton B.

 

„Multumim pentru curs si intalnirile din Grupul Viata si Banii (te urmarim impreuna de aproape 3 luni) din care am inceput sa invatam multe despre noi (in primul rand), bani si am schimbat cateva convingeri „financiare” vechi.

Cursul este imagine completa a tabloului „de la nefericiti si datori vanduti … la intelegere si bunastare”. Multe actiuni (deprinderea de a economisi constant bani, plata anticipata a creditului cu reducerea perioadei, planificarea unui buget de familie, etc) capata sens cand vezi imaginea de ansamblu si ai stabilit impreuna cu partenerul un obiectiv comun pe termen lung.

Acum, dupa curs, parca ne-am fi dorit sa dureze o zi intreaga (este foarte multa informatie valoroasa intr-un timp scurt) si sa fi fost in week-end pentru a fi odihniti si pentru a avea timp de o pauza scurta si intrebari dupa fiecare dintre cei 7 pasi.”

Daniela si Marius Padurariu

 

Înscrie-te acum!

COD DISCOUNT -30%: „LANSARE30”

EDUCAȚIE FINANCIARĂ LA TINE ÎN COMPANIE:

Poti aduce in compania ta acest curs sau oricare din seminariile si materialele de educatie financiara realizate de Adrian. Te invitam sa ne dai un email la adrian@asoltanie.com sau telefon 0722398137. Colegii iti vor multumi.

Solicita AICI o sesiune DEMO gratuita la tine in companie pentru a descoperi programul de wellbeing financiar Master Your Money

VREAU DEMO GRATUIT

a

Everlead Theme.

457 BigBlue Street, NY 10013
(315) 5512-2579
everlead@mikado.com

  User registration

  Reset Password