|    |  Financial Wellbeing DEMO

FINANCIAL WELLBEING DEMO.

 

74% dintre angajații din România nu ajung cu banii de la un salariu la celălalt. Se întâmplă la cei care câștigă 2000 RON / luna dar și la cei cu 2000 EURO / luna, deci mai mult ca sigur și în compania ta. Privește-ți colegii! Chiar dacă nu o arată, aproape 8 din 10 au o situație financiară dezechilibrată, fără economii și cu datorii consistente. 4 din 10 (!!!) se împrumută în fiecare lună la rude, prieteni, carduri de credit sau IFN-uri ca să-și achite cheltuielile curente (studiu ING 2020)

 

Ce face un angajat dezorganizat financiar?

 • caută un job mai bine plătit sperând că 100 EUR în plus o să-i rezolve problemele
 • nu înțelege și nu apreciază beneficiile și avantajele oferite de angajator, se obișnuieste repede cu ele și le ia „for granted”.
 • este permanent stresat, la limita finanțelor și la un pas de colaps
 • ia decizii financiare majore greșite care adaugă presiune și stres
 • se îndatorează excesiv și intră într-o cursă care îl stoarce de energie, răbdare, timp și bani
 • afectează activitatea profesională care se degradează constant
 • subminează relațiile personale și de cuplu, un factor major de dezechilibru emoțional
 • face investiții riscante și speculante pe care nu le înțelege și își pierde rapid banii
 • unii ajung în situații limită care îi împing la fraude sau alte comportamente disperate
 • începe proiecte personale care îi consumă timpul, banii și îi afectează activitatea profesională

 

Câteva mii de cursanți, angajați în companii de top precum Kaufland, HP, Oracle, Penny, Orange, Heineken, Regina Maria, British American Tobacco, Unilever, Darwin, Flanco, Ortec, Sparkware, Dell, Dacia Renault, Telus International, Beiersdorf, LaDorna, Paypoint, Garanti Bank, First Bank, Bitstone, s.a…. au participat deja la cursurile mele de educație financiară. Au învățat să-și construiască un buget personal / al familiei, să-și elimine datoriile, să achite anticipat creditele ipotecare salvând mii de euro și ani de zile de credit, să economisească eficient și să investească înțelept.

Te invit la o sesiune DEMO gratuită alături de 5-7 colegi  (HR / management) din compania ta. Veți descoperi sistemul soluții concrete și instrumente practice pentru a parcurge cei 7 pasi spre echilibru și prosperitate:

 

CE VEI DESCOPERI?

 • Care îți este personalitatea financiară?
 • Cum se face corect bugetul personal / al familiei
 • Metode practice de control a cheltuielilor
 • Cele mai grave greșeli financiare
 • Achiziții majore inteligente
 • Cum și când îți cumperi înțelept o locuință?
 • Cum scapi de ipotecă în 12 ani în loc de 30 și sa economisesti ZECI DE MII DE EURO?
 • Cei 2 stâlpi ai siguranței tale financiare
 • Strategii de creștere a veniturilor active / pasive
 • Cashflow-ul prosperității vs. cashflow-ul sărăciei
 • Ce profil de investitor ai?
 • Cum să nu pierzi bani și să deosebești oportunitățile de țepe
 • Soluții de investiții pentru începători

Fiecare din aceste idei îți poate aduce mai multă claritate, siguranță și un control mai bun al banilor tăi. 

Întâlnirea este live, online, interactivă, vei putea pune întrebări live și vei primi acces la diverse instrumente de lucru: formularul de buget, chestionarul de investitii… 

Te invit să completezi formularul de mai jos sau un telefon 0722398137. Colegii îți vor multumi.

  SOLICITĂ UN DEMO

   

     

   

  CE CRED PARTICIPANȚII:

  „Iti multumim foarte mult, webinarul a fost exceptional, cei 358 angajati care au participat au facut-o cu foarte mare interes, au pus zeci de intrebari. Alti 400 ar fi dorit sa participe. Astfel, in loc sa tina o ora, webinarul a tinut doua ore. La sfirsit, zeci de angajati au multumit pe chat Teams pentru prezentare si raspunsuri. Mii de multumiri!”

  Liviu I. – Dacia Renault

   

  „Adrian e un speaker foarte original, ce pune suflet și insuflă încredere și mai important e că vorbește din experiență și asta ne ajută să conștientizăm că avem nevoie de educație financiară. Pentru mine e o informație vitală și valoroasă.”

  Bogdana B. – Kaufland Romania

   

  „O adevărată lecție de viață! Mi-a schimbat total perspectiva asupra banilor. Mi-aș fi dorit să fac acest curs mai devreme. Ar trebui să fie un curs obligatoriu pentru toată lumea.”

  Adela C. – Oracle Romania

   

  „Am rămas complet impresionată de cât de multe lucruri am aflat în trei ore.”

  Iuliana P. – Garanti Bank

   

  „Am stat câte cinci ore fără să îmi trebuiască nimic altceva, decât idei și sfaturi de la Adrian. Voi recomanda cu căldură acest curs și altor persoane.”

  Monica M. – Medlife

   

  „Foarte bun! E a doua oară când particip, mereu plec motivată să îmi îmbunătățesc abordarea finanțelor.”

  Dorina D. – IBM Romania

   

  „Foarte multe insight-uri, informații practice și relevante, perspective noi din partea unui om care a trecut prin multe experiențe și știe ce vorbește. Cam așa aș descrie experiența. Thanks a lot!”

  Bogdan S. – Tribal Worldwide Romania

   

  „Cursul este foarte interesant și util. Din punctul meu de vedere ar trebui să fie predat și în școli. Mi-a plăcut foarte mult și îmi pare rău că până la vârsta actuală nu am avut oportunitatea de a participa la un astfel de curs.”

  Alexandra M. – Paypoint Services

   

  „Te-am descoperit pe Facebook, ținând seară de seară discuții pe subiectul care a devenit de foarte mare interes pentru mine. Ție îți datorez multe schimbări în ceea ce privește comportamentul meu cu banii. Cursul  a fost pentru mine o lecție foarte bună de auto cunoaștere și disciplină, dar și de înțelegere a noțiunilor de bază în educația financiară. Ce reusești tu să faci este să te adaptezi foarte bine audienței . Reușești să explici într-o manieră simplă, amuzantă, cu exemple din viața reală, ca să înțeleagă tot omul. Și cel cu educație în zona de finance, și cel cu educație în alte arii total diferite de financiar. Pot spune cu tărie că întregul training a fost antrenant, fără zone de plictiseală, iar exemplele din viața reală dau valoare întregii interacțiuni cu noi. E o reală plăcere să te ascult și să învăț de la tine.

  Iar faptul că seară de seară îți aloci din timpul tău și al familiei tale ca să educi, spune multe despre ce fel de om ești. 

  Îți mulțumesc pentru tot”

  Diana M. – Kellogs Romania

   

  „Pentru mine a fost un început minunat pentru o viata smart, mai ales că în aceasta perioada am decis sa renunțăm la businessul pe care nu-l mai făceam cu placere și care ne ocupa mai mult de 80 %, din viata. Este o bază bună pentru un nou început, investiții smart, ordonare și organizare cheltuieli, o buna administrare a banilor și independență financiară pentru copiii noștri, care au vârstă potrivita pentru a învăța despre toate (poate un pic cam târziu, dar totuși e bine sa înceapă)”

  Dana S.

   

  „Vreau să îți mulțumesc pentru acest minunat curs!

  A fost foarte interactiv, cu exemple pentru fiecare situație/caz/idee. Ai fost foarte activ, sincer, focusat pe materialul livrat, chiar dacă cursul a durat 5 ore în loc de 3. Materialul este foarte bine structurat și gândit. Sfaturile și recomandările tale ne-au schimbat finanțele în familie, implicit ne-au ușurat viața.

  Facem lunar bugetul banilor și al vieții și avem vise mari datorită perspectivei mai clare pe care ne-o ofera acest buget. Suntem mai încrezători în viitor aș putea spune, chiar daca suntem în plină pandemie. Înțelegem că e în puterile noastre să ajungem la independență și libertate financiară, să ne folosim banii mai înțelept.

  Mă bucur foarte mult ca te-am cunoscut la un ultim curs în sală ținut la Oracle în 2019, a fost extraordinar. Spor în tot ce faci și îți sunt recunoscatoare pentru toate informațiile pe care le împărtășești cu comunitatea ta! La tine chiar se vede: Sharing is Caring!”

  Olesea T.

   

  „Foarte eficient cursul. Recomand cu drag celor care vor sa învețe sa stăpânească banii, si nu invers.”

  Melania C.

   

  „Cea mai buna investitie pe care am facut-o! Modul si claritatea cu care este explicat cursul (mai ales ca este si foarte atractiv) incat chiar si sotia a fost interesata, desi ea nu s-a implicat niciodata in finante.
  Sincer, marturisesc ca acest curs mi-a salvat viata!
  Nu.mi dau inca seama cum de am reusit sa economisesc 15% dupa ce am facut bugetul pe tot anul si am notat toate cheltuielile posibile pe an, chiar si donatia lunara, sa ma descurc excelent de la o luna la alta fara sa simnt cei 15% pe care-i economisesc. Precizez ca noi nu am economisit niciodata.
  Da! Acum avem planuri mari in familie un obiectiv comun pe termen lung si cel mai important am reusit sa vedem, intelegem destinatia noastra.
  Iti multumesc din suflet Adrian!”

  Anton B.

   

  „Mulțumim pentru curs și întâlnirile din Grupul Viața și Banii (te urmărim împreună de aproape 3 luni) din care am început să învățăm multe despre noi (în primul rând), bani și am schimbat câteva convingeri „financiare” vechi.

  Cursul este imagine completă a tabloului „de la nefericiți și datori vânduți … la înțelegere și bunăstare”. Multe acțiuni (deprinderea de a economisi constant bani, plata anticipată a creditului cu reducerea perioadei, planificarea unui buget de familie, etc) capătă sens când vezi imaginea de ansamblu și ai stabilit împreună cu partenerul un obiectiv comun pe termen lung.

  Daniela si Marius Padurariu

   

   

   

  a

  Everlead Theme.

  457 BigBlue Street, NY 10013
  (315) 5512-2579
  everlead@mikado.com

   User registration

   Reset Password